Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Честито на комика Зеленски и сенилния Джо Байдън?!

И на слабоумните вече е ясно, че САЩ провокираха Русия да започне война, за да демонизират Путин и наложат нови санкции на страната му. За тази цел използваха Украйна, като я баламосваха с членство в НАТО и създаване на ядрено оръжие. Стигнаха само до лаборатории за биологично оръжие в Украйна.

Зеленски не направи нищо, за да овладее етническото напрежение, напротив – разположи 60-хилядна войска в Източна Украйна и не спазваше Минското споразумение. Не беше ли наясно Зеленски с изказванията на Путин, че членството на Украйна в НАТО е капката, която ще прелее чашата за Русия? Не знаеше ли за предупреждението на Путин, че ако Украйна предприеме стъпки за присъединяване към НАТО, Русия ще бъде принудена да отговори с „военно-технически“ мерки?

Много добре знаеше всичко, бившият комик Зеленски. Но не се вслуша в гласа на разума, а слушаше какво му нареждат от Вашингтон. А оттам се чува: Искаме да подчиним Русия на нашите интереси и да я направим слаба държава!

Резултатът: война между Русия и Украйна, хиляди убити и над 2 млн. украински бежанци! Както става по време на война най-много страдат обикновените хора, в случая украинците, но на Зеленски и „ястребите“ във Вашингтон не им пука за хората. Те следват единствено и само собствените си интереси.

Честито на комика и на сенилния Джо Байдън!?

P.S. Престарялата булонка на Иван Костов, Асен Агов тази сутрин предрече дворцов преврат в Русия и сваляне от поста президент на Владимир Путин?! Телевизия Евронюз в подобни случаи, когато се правят и идиотски прогнози има специална рубрика: No comment!

Иво Югов

barometar.net