Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Започна XXV Национална конференция на СДС

С минута мълчание и отдаване на почит към всички седесари, които загубиха живота си в борбата с Ковид-19 и жертвите на войните започна 25-тата Национална конференция на СДС.

Близо 700 делегати от цялата страна, приеха изготвения дневен ред , а поздравителен адрес от генералния секретар на Европейската народна партия бе излъчен пред всички гости и делегати на конференцията.

Антонио Лопес поздрави партията за нейната 30-годишна история и пожела дълго и ползотворно сътрудничество.

Специални гости на Националната конференция на СДС бяха Даниел Митов, председател на коалиционния партньор на ПП ГЕРБ и Тома Биков, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, евродепутатът от СДС Александър Йорданов, Димитър Николов, депутат на СДС в коалицията ГЕРБ-СДС и Петър Николов, депутат на демократичната партия.

Те поздравиха СДС за коректното партньорство в коалицията и дадоха гласно обещание, че заедно ще извадят страната от кризата, в която новото управление хвърли държавата.

Конференцията продължава с отчет на дейността на председателя на СДС и депутат в настоящето Народно събрание Румен Христов, съобщава dnesplus.bg