Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Провалът застигна „тримата умници”, решили да се подмажат на Кьовеши

Гръмотевичния провал на „акцията“ с ареста на Борисов, на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков е факт.

Какво се е случило в главите им обаче? Когато са разбрали, че Лаура Кьовеши ще идва в България, „тримата умници“ са решили да използват това и да арестуват Борисов, Горанов и Арнаудова. Да се подмажат на Кьовеши и да пришият „акцията“ към европейската прокуратура. За тази цел Кирил Петков дори е станал свидетел и незаконно е разпитан в кабинета си?!  Където е говорил пълни глупости.

Киро, Бойко и Асен изпаднаха в унизителната ситуация да обясняват как родната прокуратура не си свършила работата. А е точно обратното: Няма прокурор по света, който да задържи някого без липса на доказателства. Така „тримата умници“ вдигнаха рейтинга на Борисов и свалиха своя, който и без това не е висок.

Изводът: когато решиш да се подмажеш прекалено на Европа, но си тъп и не знаеш как – се стига до подобен провал.

Но едва ли провалът ще озапти Киро, Бойко и Асен да престанат със самодейните изпълнения.

Те са абонирани за тях и причината е абсолютната им неподготвеност да управляват държава. Тяхното ниво на компетентност е фирма, по възможност малка.

Но и там трябва да внимават с тях: Асен Василев беше обвинен от свои съдружници в измама, а Кирил Петков излъга, че не е бил канадски гражданин и използва Опра Уинфри за реклама на продуктите си, без нейно знание.

Станимира Петкова

barometar.net