Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Агент 007 Кирил говори 7 секунди с Байдън

Не намирам за уместно премиерът на България, бил той и Кирил Петков да бъде наричан просто /то/ Киро. Кирил Петков не е прост, той е лъжец. Излъга за канадското си гражданство, излъга че Опра Уинфри е рекламно лице на продуктите му.

Излъга и че по време на 7 секундният си разговор с Джо Байдън е успял да му каже, че „Корупцията е един от инструментите за влияние на Путин в България. Турски (руски) поток е добър пример – корупция, джипове на Аркад, три милиарда от нашите пари, изхарчени за чужда тръба!

По време на 7 секундният разговор Байдън /ако въобще е знаел кой стои пред него/  отговорил: „Абсолютно вярвам в това, което казваш“

Кирил Петков разказва смешки и очаква някой да му повярва. След лъжите за гражданството и Опра Уинфри никой в България не му вярва.

 И сега за 7 секунди е успял да разкаже на Байдън  за корупцията в България?!

 Хубавата Лена Б. се опита да замаже гафа на Петков, като написа, че той се е срещнал с Байдън, но това не били онези 7 секунди на запознаване.

Е, като са се срещнали защо няма снимки от срещата? Как така Кирил Петков е пропуснал да заснеме видео от историческата среща?

Тайна ли е била тази среща?

Намирисва на нова лъжа. Как да вярваме на човек, който постоянно лъже и който се опитва да смени главния прокурор на България.

С какво право и по кой закон Кирил Петков не спира да говори, че Иван Гешев трябва да бъде сменен? Кой го е упълномощил да се бърка в съдебната система?

Той трябва да спре да лъже, да оправи бакиите си в изпълнителната власт и тогава да се прави на морален съдник. Има кой да коментира работата на Гешев – Висшия съдебен съвет.

Не случихме на премиер – това е тъжната истина. Един познат се пошегува, че Кирил Петков не е възпитаник на Харвард, а е агент на Кеймбридж.

Възможно е Кирил Петков да е агент 007.  Възможно е да е агент под прикритие.

Трудно е да се прецени чий агент е – на САЩ, Русия, Великобритания или на друга държава. Но със сигурност лъже, като дърта циганка.

И няма нужните качества за премиер.

Станимира Петкова

barometar.net