Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 07.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Призраците от Юнайтед нямат търпение сезонът да свърши

Манчестър Юнайтед изглежда като отбор, който няма търпение този сезон да приключи. Все повече и повече от футболистите на манчестърци са същински призраци на терена, които сякаш не виждат за какво да се борят в оставащите мачове – макар че мястото в топ 4 продължава да е постижимо, поне на теория, съобщава webcafe.bg

Разочароващото 1:1 с Лестър на „Олд Трафорд“ потвърди всичко, което вече отдавна знаем за този тим, включително и за мениджъра Ралф Рангник.

Неговият период като временно заемащ поста почти приключи, а той все още не се е адаптирал към Висшата лига, нито е намерил някакво работещо решение за състава, който има на разположение.

Вероятно Рангник няма да иска да поеме отговорността за състоянието на Юнайтед, но срещу Лестър играчите му за пореден път бяха отчайващо пасивни и част от тях напразно търсеха загубената си увереност, докато други не се напрегнаха да демонстрират някаква кой знае каква мотивация.

Забелязва се нещо пораженческо и даже ваканционно в настроението в период, когато тимът би трябвало със зъби и нокти да се бори за последното място в зона „Шампионска лига“.

За настоящия Манчестър Юнайтед всичко вече е казано, писано, анализирано и футболистите не са способни да произведат нещо неочаквано, за да променят нечие мнение.

Давид де Хеа отново беше сензационен в спасяването си срещу Уесли Фофана, а Фред още веднъж беше сред малцината, проявили се в добра светлина. Бруно Фернандеш не беше в идеална кондиция след изиграните мачове за Португалия, но също показа желание. С това позитивите общо взето приключват.

Деветото равенство на „червените дяволи“ от началото на първенството може да ги свали до седмата позиция след изиграването на останалите мачове от кръга.

Четвъртият Арсенал има възможност да дръпне с 6 т., като все още ще е изиграл и мач по-малко – което означава, че и последната цел на Юнайтед се изплъзва и кампания 2021/22 няма да бъде запомнена с абсолютно нищо положително.