Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Даниел Митов: Министърът на културата се е напушил, това е очевидно

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов уличи министърът на културата Атанас Атанасов, че се е надишал, напушил или въобще почерпил с някакви вещества. Това е очевидно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в социалните мрежи, заяви Митов по bTV.

Бившият министър на здравеопазването и депутат от ГЕРБ проф. Костадин Ангелов зажали сегашния министър на културата Атанас Атанасов.

„Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, написа в петък вечерта проф. Ангелов по адрес на културния министър.

Припомняме, че министърът на културата Атанас Атанасов най-после се появи в публичното пространство. Това той направи чрез доста странно видео, което сам засне в кабинета си в Министерство на културата.

Състоянието на 32-годишния министър, който никакъв го няма в публичното пространство, сериозно обезпокой бившия здравен министър и той разказа доста интересна случка от годините му болнична работа, когато за пръв се срещнал с опиоидна интоксикация, т.е. младото момче, надрусано с наркотици.

„След като изгледах клипчето с Министъра на културата Наско и се загледах в очите му, веднага си спомних случая с младото и надрусано с наркотици момче. Професионално изкривяване. Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, пише проф. Ангелов.

Снимка – Флагман