Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Линда, в Рим си!: При папата! Не в сладкарницата да продаваш пасти и козунаци!

Мъка в Рим! Премиерът Кирил Петков заведе съпругата си да види папата, но облеклото и пантофите й показват колко далеч е Линда от протокола и естетичният вкус на дама. Може ли да отидеш при папата с рокля на цветчета, някакво манто отгоре и пантофи купени от битпазара?

Може, ако си съпруга на Кирил Петков. Както се казва, мъжът си личи по жената. Няма кой да каже на Линда, че е в Рим, при папата – не в сладкарницата си. В този кабинет няма ли хора, които се занимават с протокол? Външната ни министърка Ганчовска с това семпло сако, бежав панталон и кафяви мокасини може да се появи на селски сбор, не и в Рим, на аудиенция при папата. Единствено Калина Константинова се е облякла стилно, за да „изпъкне” до нея Линда с нелепото си облекло. Тя прилича на случайно попаднала на снимката, каквато всъщност е.

Няма какво да се учудваме. Самият Кирил Петков попадна случайно във властта. Протежиран от президента Радев, той показва вопиюща некомпетентност, некадърност и желание да уреди с постове приятели, кумове, кумци, баджанаци и прочие. Кирил Петков лъже, маже – но не може да прикрие, че е случайник във властта.

Като такъв и ще си отиде. За да не изпитваме срам, когато виждаме изсулените му панталони, прашни обувки и безобразните „тоалети“ на жена му.

Станимира Петкова 

barometar.net