Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Херо Мустафа спря Борисов за нов мандат с протестите на „Сорос“, сега получи Ресто от кръга „Банкя“, Пеевски и Домусчиев

Протестите през лятото на 2020г., зад които стояха кръгът „Сорос“ и американското посолство, не успяха да свалят правителството, но спряха Бойко Борисов за нов мандат.

Президентът Румен Радев с вдигнатия юмрук се вписа в сценария на американците, на които им писна от играта на Борисов с руснаците за „Турски поток“.

Посолството на САЩ подкрепи протестите с послание, но на другия ден Херо Мустафа заяви след среща с премиера Бойко Борисов, че не тя може да иска оставката на правителството.

Херо Мустафа и кръгът „Сорос“ обаче спряха Борисов за нов мандат – подкрепиха служебните кабинети на президента и организираха политическия инженерингов проект „Продължаваме промяната“.

Сега Херо Мустафа получи Ресто от кръга „Банкя“, Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и Орлин Алексиев (Бойко Борисов) чрез излизането на ИТН от коалицията.

Корпоративните играчи поискаха три и половина милиарди за пътищарските си фирми и провокираха взрив в коалицията.

Същия ден бе обявена смяната на посланик Херо Мустафа – акцията на кръга „Банкя“, Борисов, Пеевски и Орлин Алексиев се оказа в „синергия с дневния ред на Държавния департамемент“.

Бойко Борисов не афишира ролята си в сценария за сваляне на правителството, Делян Пеевски също, но е очевидно, че тандемът стои зад схемата с милиардите за пътищарските фирми.

Борисов и Пеевски реализираха схемата си чрез министъра на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, свързван с кръга „Сорос“.

Тандемът „Борисов-Пеевски“ направи показно на Херо Мустафа, пробивайки кръга „Сорос“, който го извади от властта.

Преди да задействат сценария, Борисов и Пеевски обединиха корпоративните фактори срещу Иво Прокопиев, сочен като патрон на кабинета „Петков“.

Кирил Домусчиев, който често вечеря в ресторанта си „Есте“ с лидера на ИТН Слави Трифонов, също се включи в атаката срещу правителството.

Свалянето на кабинета „Петков“ е само първата част от Сценария. Следващата цел е овладяването на властта с победа на изборите.

Корпоративните мрежи на Борисов, Пеевски и Домусчиев ще инвестират огромен финансов и логистичен ресурс за спечелването от ГЕРБ на предсрочния парламентарен вот с голяма разлика.

След победата на парламентарните избори Борисов, Пеевски и Домусчиев може да разиграят сценария с „проамериканско правителство“ чрез свързваните с кръга „Сорос“ Томислав Дончев и Даниел Митов, сочен като близък до държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен.

bgsniper.com