Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.06.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Има ли бъдеще партия "Продължаваме промяната"?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Урокът на Джони Деп

Един от законите на Мърфи гласи: Никога не спори с глупак, хората може да не забележат разликата! Също е известно, че по-елементарните хора имат способността да уязвят по-успешно интелигентните – умение, което природата им е дала, за да компенсира липсата на ум. Защо тогава Джони Деп трябваше да съди бившата си жена Амбър Хърд? Защо на световноизвестния и признат актьор му трябваше да се занимава с посредствена актриса и модел? Защо целият свят трябваше да стане свидетел на бурния им семеен живот?

Защото Джони Деп реши да даде урок на Амбър Хърд. Но не само на нея. Всички „златотърсачки“, хубавици търсещи слава и пари чрез богат и популярен мъж и активистки на движението MeToo трябваше да чуят урока със заглавие: „Колкото и да си нагла и манипулативна – накрая си намираш майстора!“

По време на делото стана известен ужасния характер на Амбър Хърд, нейната психическа неуравновесеност и изблици на гняв бяха потвърдени от много свидетели. А това че се е изходила в леглото на семейната им спалня потвърждава теорията за простия човек, който иска да унижи интелигентния. Амбър Хърд загуби не само делото, но и разруши публичния образ, който градеше. Това беше целта на Джони Деп. Хората да видят истинското й лице и да го разпознаят, ако попаднат на подобна жена. Не е малко, като се има предвид колко популярни /и не толкова/ мъже, като Мел Гибсън, Борис Бекер и др. са попадали в паяжините на меркантилни жени. Достатъчно е да се гледат няколко минути от показанията на Амбър Хърд, да се види фалшивата й актьорска игра, изкуствени сълзи, хиперболизирани емоции, за да се разбере – всеки мъж трябва да бяга, като дявол от тамян от подобна агресивна, комплексирана и манипулативна кучка.

Джони Деп не го направи и плати цената за грешката си. Но даде жесток урок на Амбър Хърд, който тя ще помни цял живот.

Иво Югов

barometar.net