Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Двамата баджанаци – пътници в политиката и фаталната /Е/лена

Семейна снимка от началото на 21 век. На нея са премиерът Кирил Петков, и.д. председател на Народното събрание Мирослав Иванов и Лена Бориславова – началник на кабинета на Кирил Петков.

Миро и Лена са годеници. Киро и Лена са любовници. Какви са Миро и Киро? Баджанаци е сигурно. Освен това: Бизнеспартньори в любовта , гьонсурати, случайни минувачи в политиката?

Вижте ги как отговарят на въпрос на журналист за скандалния видеоклип, на който ясно се вижда как Киро и Лена отиват в любовна квартира и на стълбището Киро опипва задника на Лена.

Миро казва, че това били „инсинуации“?! Киро иска да го питат нещо друго?! Какво друго да те питат, бе аланкоолу? За 9-те милиарда, които изхарчи за 9 дни? За шуробаджанащината по министерствата? За двойнствената ти политика спрямо Македония? За 14 000 лв. заплата, която даде на Лена в ББР? За изработените пари за пътища, които не желаеш да изплатиш? За патологичните ти лъжи, откакто си в България? За канадското гражданство?

Няма какво повече да те питат. От случаен минувач в политиката се превърна в пътник с еднопосочен билет за Канада. За Миро има два варианта: оженва се за фаталната /Е/ лена, /която със сигурност пак ще му сложи рога/ или й бие шута. И вместо да приема подаяния от Киро под формата на постове, бие шута на ПП, и на Киро.

barometar.net

Колаж – afera.bg