Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Метаморфозата на един случайник: от ПростоКиро до ПростоИдиот

В живота, когато видя идиот го отминавам и забравям за съществуването му. Но когато идиотът е премиер на България няма как да го отмина. Той, Кирил Петков е опасен, вреден и непредсказуем идиот. След като изхарчи 9 милиарда за 9 дни и не каза за какво, той е на път да прекъсне дипломатическите ни отношения с Русия. Този идиот, който показа, че не може да управлява държава, с устно разпореждане реши да изгони 70 руски дипломати?!

Този неадекватен ПростоКиро не е наясно, че ако Русия реши да ни шпионира няма да наеме 70 човека. За Русия ние сме прочетена книга. Но идиотът Петков не е наясно, че когато ядосаме с тъпотиите си руснаците ще получим жесток ответен удар. От който няма да страдат Киро и любовницата му Лена, хистеричния Асен Василев и мазните лорерци, а българският народ.

Идиотът Киро не е наясно, че България няма откъде да вземе природен газ, освен от Русия. Че американските обещания са пунта мара. Че е маша в ръцете на САЩ и слугите им от ЕС.

Как да го обясниш това на заслепен от властта идиот, който си няма хал хабер от политика? Той може да бърка под полата на Лена, дотам стига фантазията му. Но да предвиди последиците от скъсването на отношенията ни с Русия – не може!

От ПростКиро този стана ПростоИдиот – и тези,които му пригласят, Ристю Иванов, Дайнов, гномът Атанасов са същите идиоти.

Иво Югов

barometar.net