Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Дори Еди Хърн се учуди на съдийското решение на Пулев – Чисора

Промоутърът на Дерек Чисора Еди Хърн изрази недоумението си от убедителната победа на неговия боксьор над Кубрат Пулев, която отсъдиха двама от тримата съдии край ринга. Един от тях даде 116-112 в полза на българина, а другите бяха 116-112 и 116-114 за британския боец.

Така Чисора взе реванш за поражението от Кобрата през 2016 година, но двубоят беше много равностоен и Еди Хърн отчита този факт.

“Най-после Дерек победи. След толкова години без успех най-после едно съдийско решение отиде в негова полза. Беше много равностоен мач и можеше да се отсъди в двете посоки. Но в кариерата си Дерек има толкова много оспорвани срещи, решенията от които не са отивали в негова полза.

За мен лично Чисора победи с 1-2 рунда. Последният беше решаващ в моите очи, защото аз мисля, че той го спечели и с това си гарантира успеха в битката. Но разликата със сигурност беше само 1-2 рунда.

Не разбирам съдиите, които са посочили 116-112 в картите си, това е прекалено голямо предимство. Много се радвам, че Дерек спечели една война и напомни за най-добрите си моменти.

Пулев е боксьор от топ 15 в света, а според мен дори е в топ 10”, обобщи Хърн след края на галавечерта.