Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

ГЕРБ-Варна: Г-н Коцев, всички помним как защитавахте фамилната си кръчма в Морската градина

ГЕРБ-Варна изпрати до медиите позиция, в отговор на обвиненията на областният управител на Варна Благомир Коцев, по повод затварянето на крайбрежната алея за автомобили:

„Областният управител на Варна Благомир Коцев е литмус (* по Кирил Петков) за лицемерие, наглост и дебелоочие! Това става ясно от позицията му във Фейсбук, чрез която той уплашено търси виновници за провала на ПР-акцията си по затварянето на Крайбрежната алея в неделя

Да, тя е на варненци, но на варненци е и Морската градина, за която депутатите от ГЕРБ/СДС настояват да бъдат въведени същите мерки – забрана на движението на автомобили. Все пак и алеите в парка са държавна собственост, нали?

Гражданите не са с къса памет, г-н Коцев! Всички помним как лично атакувахте заповедите на кмета за забрана на колите в Морската градина, за да защитите фамилната си кръчма! И тогава общественият интерес и безопасността на гражданите в парка беше последното нещо, което Ви интересуваше! Затова сега шумната Ви и спешна ПР акция и разходки край морето преди окончателно правителството на „Продължаваме Промяната“ да отиде в небитието, са жалки!

Наясно сме, че жалбите на хората срещу неграмотната Ви заповед Ви изнервят, а въпросите, които Ви задаваме, включително и по Закона за достъп до информация, Ви огорчават и плашат.

Искаме да Ви успокоим – така ще бъде и занапред, защото варненци имат право да знаят истината!“

barometar.net