Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 10.08.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Има ли бъдеще партия "Продължаваме промяната"?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Роден абсурд: Плагиатката Патрашкова осъди Слави Трифонов

Кристина Патрашкова, която преди време най-нагло открадна материал от barometar.net и го публикува във вестник „Галерия“ е осъдила Слави Трифонов.
Плагиатката Патрашкова е спечелила делото на втора инстанция, след като в „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви дълго време биба обиждана и унижавана, включително и със скечове на сексуална основа. През 2021 година Софийският градски съд прецени, че тя е претърпяла неимуществени вреди в размер на 25 000 лева.

Ето и публикацията в barometar.net след наглата кражба на Кристина Патрашкова:

Наглата Патрашкова

След сериозен размисъл се налага да наруша принципа си да не коментирам колеги. Ако мога да нарека колега лицето Кристина Патрашкова, главен редактор на жълтия таблоид „Галерия“. В броя му от 19 ноември 2009 г. видях препечатан едно към едно анализа ми: „Защо се размърда Боби Цанков“. С цялята си наглост бяха откраднали заглавието ми едно към едно. Свързах се с г-жа Патрашкова, която каза че щяла да провери случая. Извинение, разбира се не получих, а станах свидетел на феномен. Госпожата започна да обикаля студията на Нова телевизия и да говори за морал и етика в журналистиката. Нагла и безкрупулна, тази жена е готова да мине през трупове за да вдигне тиража на таблоида си. В предишен брой тя съчини гнусен материал за варненския кмет и го подписа с името на Веселина Томова. Говорих с колеги от София, които ми казаха, че Патрашкова не е онази журналистка от културния отдел на „24 часа“ и нещо й е станало. Не ме касае и няма да коментирам метаморфозите, които се случват в главата й. Ако случайно чете този материал ще й припомня, че „наглите“ рано или късно си намират майстора. Дали отвличат хора, крадат материали или съчиняват слухове – Видов ден идва. Той ще дойде и за Патрашкова, когато най-малко го очаква.

Иво Югов

P.S. Видовден за наглата крадла Патрашкова още не е дошъл, но ще дойде. Такива са законите на живота – крадецът рано или късно го хващат.

barometar.net