Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 10.08.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Има ли бъдеще партия "Продължаваме промяната"?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Синът на Деси Радева изчезна след афера с топлес моделка

От година насам единственият син на президентшата Десислава Радева се е покрил от публичното пространство. По примера на майка си Страхил е зарязал социалните мрежи и е неоткриваем за приятелите си. 26-годишният младеж дори не поздрави Десислава за скорошния й рожден ден на 9 юли с честитка във Фейсбук. Първата дама навърши 53 години без голямо празненство, дни след като се върна от религиозния си поход по Пътя Камино, пише „Ретро“.

Допреди да преустанови самостоятелните си медийни изяви Радева обичаше да се хвали с постиженията на сина си. В последно време обаче дирите му се губят. Известно е, че Страхил, чиито баща е депутатът от БСП Георги Свиленски, завърши университет в Щатите. През 2020 година, след приключване на образованието си се прибра у нас, но не продължи със следващата степен на обучение. Синът на първата дама е зарязал и спортната си кариера. От ученик той е волейболна надежда и е играл за Левски докато е бил в Испанската гимназия, а след това за университетския тим в Америка. Наследникът на Радева в моменти се води безработен, поне според професионалната му биография в международна платформа за търсене на работа.

Запознати разкриват, че синът на президентшата се покрил след серия любовни скандали, в които бил замесен. Най-зле му се отразили пиперливите коментари по негов адрес след като стана ясно, че имал афера със скандалната еротична моделка Силвия Юрукова, докато тя е била обвързана с друг мъж. Любовните разочарования върнали Страхил към ергенския живот и той все още е необвързан.