Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.02.2023
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Светски новини

Алекс Раева: Слави е първосигнален и емоционален. Има много качества, но не ги усвои добре

Близо две години след като прехвърли 40-те, Алекс Раева обяви, че иска второ дете. Дъщерята на певицата скоро става на 3 години и майка й мечтае да я дари с братче или сестриче. Дали ще успее да забременее отново, е Божа работа, но звездата не крие, че прави всичко възможно това да се случи.

„Искам второ дете!”, категорична е Алекс Раева. В интервю за Нова тв тя разказа, че е искала да стане майка много преди раждането на дъщеря си Лиа. Това, че е родила за първи път на 39-годишна възраст, не означава, че е бягала от майчинството. Просто така се е случило. „Много дълго време съм искала да имам дете и съм се надъхвала, и съм се отказвала”, разказа Алекс. От думите й стана ясно, че причината да стане майка в сравнително късна възраст се крие основно в проблем във връзките й. Явно не е попадала на подходящи мъже. Певицата преди години разкри, че е търпяла домашно насилие от бизнесмена Камен Атов, за когото беше сгодена. Тя се събра с него след раздялата със Слави Трифонов, който уж й бил предложил брак, но все отлагал сватбата.

В биографията си Алекс има още доста неуспешни връзки преди срещата с бащата на Лиа – Любомир Палаханов. „Моето дете стана по най-вълшебния възможен начин. Не си го представяш по този начин – че на 39 години ще срещнеш един мъж, че след един месец ще си бременна от него по естествен начин, че ще го родиш естествено – защото на 39 години почти никой не се навиваше да ми даде да родя естествено. И се роди на Илинден – именият ден на баща ми, който почина две години по-рано. Това няма как да го нарека не-чудо”, сподели звездата. С тези думи тя индиректно обори слуховете, че дъщеря й е зачената ин-витро.

Сега певицата тя се надява да има и второ дете, което също иска да се появи по естествен начин. Много от познатите й я съветвали да не се впуска в подобно „приключение”. Според тях е неразумно да ражда още едно бебе, след като първото й дете тъкмо е започнало да става самостоятелно и малко по малко я освобождава от грижите около себе си. Но звездата не мисли така. Тя иска голямо семейство. Още миналата есен се заговори, че може вече да е бременна с второ, тъй като беше много наедряла. За бременност се говореше и в началото на пролетта, но и в двата случая това се оказаха само слухове. След като обаче разкри, че иска второ бебе, нищо чудно певицата скоро наистина да се окаже бременна.

Известно е, че нейният мъж има още две деца освен малката Лиа. Те са от брака му, който се разпада след срещата с Алекс. Ако плановете за второ дете на звездата се осъществят, това за него ще бъде четвърти наследник.

Певицата разказа и за годините, прекарани със Слави Трифонов. Те за нея са били като казарма. Направили я голям професионалист, което обаче донякъде й пречело, защото не винаги в работата си получавала в отговор същия професионализъм. „Не се учудвам, че Слави пое пътя на политиката и че стават такива неща в момента. Не ме учудва и с постъпките си до някаква степен, защото той е доста първосигнален и емоционален. Има много качества, но не мисля, че добре ги усвои, за да направи нещо хубаво. Всичко започва с добри намерения, но той и пътят към ада е постлан с добри намерения. Има нещо там, което е основното липсващо, и това са взаимоотношенията”, смята Раева.