Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Гълъбе, Гълъбе поне да бяха те кръстили Ястреб?!

Не е ясно на колко ракии са били родителите на служебния премиер Гълъб Донев, когато са измислили името му, но определено изборът им е идиотски. При толкова хубави, български имена да кръстиш детето си Гълъб е тъпо и неуместно. Името е най-важно за човека, то предопределя живота му. Човек обича да чува името си, да го види изписано някъде.

Как се е справял в училище горкия Гълъб? Със сигурност децата са го спуквали от бъзик – те са жестоки към подобни отклонения. Родителите му да бяха го кръстили Ястреб, Орел, Гарван поне.

Гълъб Донев е завършил Висшето военновъздушното училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия – там какво е ставало не ни се мисли. Предвид бавното, но сигурно изпростяване в казармата /а военното училище си е казарма/ – си представяме какво е преживял горкият Гълъб?!

И всичко това заради името си. Все пак е успял да си намери жена. Как се е представил при запознанството им, какво е отвърнала е дълбока тайна. Тя, Слава Богу се казва Нели – не Кръсточовка например. И е улеснена с галените имена, с които нарича Гълъб – гълъбчо, гълъбарчо, гълъбище, гу-гу-гу и т.н.

Логично, когато Гълъб Донев стана служебен премиер каза, че не го е страх от високото. Е, как ще го е страх, когато може да лети?!

Народното творчество се отприщи след избирането на Гълъб Донев за служебен премиер. Ето някои от сполучливите попадения събрани от Флагман:

От съображения за сигурност от НСО препоръчали на Гълъб Донев да откаже поканата на Българския ловно-рибарски съюз да присъства на откриването на ловния сезон на 15-ти август.

Журналистът Паун Цонев щял да бъде пресаташе на премиера Гълъб Донев.

Бъдещата партия на Гълъб Донев ще се казва „Български орел“

Ако премиерът се казва Гълъб, как се нарича правителството? Гълъбарник!

Коя е най-омразната книга на Гълъб Донев? „Ние, врабчетата“

Ще забрани ли новият премиер шипчетата по первазите или ще застане на страната на хората?

Има ли котка у тях Гълъб и как се разбират

А колко по-подредено щеше да е, ако Гълъб Донев беше служебен министър на транспорта и съобщенията

Гълъб Донев премиер. Гугутка Пешева- вице

barometar.net