Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Линда Петкова: Познавам добре Кирил. Той е искрен, никога не би ме лъгал.

Въпреки несекващите слухове за извънбрачната афера на премиера Кирил Петков с говорителката на вече бившето правителство – хубавата Лена Бориславова, скандалните видеозаписи от стълбищата на апартаменти под наем в неделни утрини и снимки от задгранични воаяжи, неговата съпруга Линда Петкова отказва да повярва, че между тях се случва нещо нередно. Канадката е категорична, че мъжът й е само неин и му има пълно доверие.

Пред свои приятелки Линда демонстрирала завидно самочувствие и непоколебимост. Тя продължавала да живее заедно с Кирил Петков напук на слуховете и да му има пълно доверие.

„Познавам добре Кирил. Той е искрен, никога не би ме лъгал. Знам всичко за неговите отношения и с Лена, и колегите му от правителството – той е такъв, общува непосредствено с всички хора, които има за близки, прегръща ги без никакви задни мисли“, категорична е Линда.

Тя е убедена, че фабрикуването на интимна връзка между мъжа й и Лена Бориславова цели да внесе раздор в семейството им и да разколебае Кирил. Затова е плътно зад него и му вярва, и не обръща внимание на слуховете. Линда дори искала да даде интервю, но й било забранено от специално наетите израелски пиари, съобщава hotarena.bg