Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Малкото телевизорче

Едно момиче, инфлуенсърка – Андрея Влъчкова, кръстила се Андрея Банда има проблеми със съня и тревожността. Дотук нищо изключително. И момичето отправя послание към своите последователи в социалните мрежи. Ето няколко абзаца от него:

Постоянно нещо трябва да ти се случва, трябва да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и трябва да бълваш. Работата ти да е да те дават по телевизията всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора на ден да те харесват или мразят, и ти го казват.

Това момиче се възприема,като малко телевизорче?! Което трябва да бълва?!

Още от Андрея:

Най-дребният ангажимент, дори супер ултра лукс ВИП приятен, ми се струваше като огромна тежест. Огромна тежест да съм в Кан сред звиздичките и после в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това чувство, на фона на проблемите, които други хора имат?

Това е без коментар.

Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, тъй като имала дебели и неоформени вежди. „Сега искам да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки големите ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по телевизията и пак съм с тях. Вие къде сте?” – казва тя в една от първите си телевизионни изяви.

Хубаво я дават по телевизията, но дали е проумяла, че здравето е по-важно от всичко? И, че дори телевизорите се нуждаят от почивка.

Момиче: на света има толкова по-важни, хубави и стойностни неща от това да те дават по телевизията! Само трябва да ги откриеш!

barometar.net