Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.10.2022
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Има ли бъдеще партия "Продължаваме промяната"?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Шантавата Емили с тротинетката: На 12 г. наръгах баща си с нож!

„На 12 години наръгах баща си с нож в бедрото“, призна пред „България Днес“ шантавата Емили с тротинетката. Направила го при самозащита след поредния семеен скандал. Тогава баща й отново вдигнал ръка срещу нея.

„Биеше ме по врата“, връща лентата назад Емили. Мъжът подал жалба в полицията, но от там застанали на нейна страна. „Баща ми имаше тъмно минало. Занимавал се е с незаконни неща, източвал е игрални автомати в Америка“, не пести черните краски по адрес на татко си настоящото момиче.

Блондито, което наскоро оцеля по чудо след падане от тротинетката си при скорост 100 км/ч на Околовръстното шосе, идва на бял свят в Плевен преди 21 години. Родителите му обаче не могли до последно да приемат желанието му да бъде момиче и редовно го малтретирали физически, довери Емили. Трансдевойката остава кръгъл сирак преди 4 години, но по думите й не съжалява за липсата на най-близките си хора.

„Моите родители като цяло не бяха много добри хора. Държаха се повече от ужасно с мен заради това, че съм транссексуална. Не ми позволяваха да бъда себе си“, извади „скелетите от гардероба“ бившето момче.

Още от 5-годишна възраст, добави избраницата на бившия културист, тя се усещала момиче, фантазирала си, че някой ден ще бъде „принцеса Емили“.

„Постигнах го, но с голяма мъка. Докато живеех при родителите си в Плевен, още бях момче, но постоянно исках да си сменям пола. Животът ми тогава беше истински ад! Майка ми и баща ми не ме приемаха. Карахме се, псувахме се, обиждахме се, неща, които са много гадни за едно семейство“, повдига завесата над тежкото си детство скандалната блондинка.

Конфликтите в дома на Емили продължили до 16-ия й рожден ден. На тази възраст тя загубва майка си. Жената, която работи като диспечер в таксиметрова фирма в Плевен, издъхва от рак на белите дробове през 2018-а. Година преди това пък баща й е покосен от инсулт.

„След това обаче животът ми, вместо да стане по-лек, стана по-тежък. Вуйчо ми и вуйна ми са хората, които ми съсипаха живота. Наранявали са ме толкова много, че изобщо не искам да се връщам в тези спомени. Докато живеех при тях в периода 2018-2019 г., всяка вечер имаше скандали. Поне два-три пъти в седмицата се е стигало до масов бой“, не крие огорчението си Емили.

На пръв поглед силите в сблъсъците са били неравни, но любимата на Тихомир каза, че когато побеснее, ставала изключително силна.

„Аз съм помитала маси, хващала съм се за ножове, за вилици… Държала съм се направо като мутра. Искала съм да коля, да беся, защото не ми се е искало да живея“, разкри шантавата Емили.