Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Бритни Спиърс: Баща ми трябва да лежи в затвора до края на живота си

Бритни Спиърс заяви, че не вярва вече в Бог заради начина, по който семейството ѝ се е отнасяло с нея по време на почти 14-годишното попечителство, наложено ѝ от нейния баща, за да контролира всички аспекти на живота ѝ. Певицата обясни това чрез аудиосъобщение, споделено в Инстаграм, което впоследствие изтри, но изданието Page Six успя да транскрибира, преди да бъде заличено. В записа изпълнителката на Toxic отговаря на неласкавите коментари на 15-годишния си син Джейдън, направени за нея в скорошно интервю, пише в. Сега.

„Бог, ако съществуваше, не би позволил да се случи с мен онова, което ме сполетя. Не вярвам вече в Бог поради начина, по който ме третираха моите синове и семейството ми. Вече няма нищо, в което да вярвам. Атеистка съм“, казва поп принцесата.

Гласовото съобщение основно се концентрира върху изявленията на тийнейджъра Джейдън Джеймс, който говори за връзката с майка си в неотдавнашно интервю пред Daily Mail. Момчето ще навърши 16 на 12 септември. Той и по-малкият му брат, 14-годишният Шон Престън, са децата на Бритни от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн, който е главният им настойник и също е бил интервюиран. Двамата юноши през юни отказаха да присъстват на бракосъчетанието на певицата със сегашния ѝ приятел Сам Асгари. Пред британското издание Джейдън споделя, че той и брат му сега не прекарват време с майка си, но се надяват да възобновят контактите, когато тя се „подобри психически“. Той също така защитава и дядо си Джейми Спиърс, като изтъква, че той просто се е опитвал да бъде добър баща, вземайки дъщеря си под своето настойничество.

Звездата многократно е обвинявала другите членове на семейството си, включително майка си и сестра си, че не са я защитили и не са ѝ помогнали по време на попечителството. Сега тя напада и първородния си син. „Джейдън, като осъждаш поведението ми, точно както цялото ми семейство винаги е правело – „Надявам се, че ще се подобри, ще се моля за нея“…За какво ще се молиш? Продължавам да работя така, че да плащам адвокатските хонорари и къщата ѝ (на майка си Лин Спиърс)“, казва в заличеното съобщение Бритни, като изразява предположение, че хейтърските коментари на Джейдън са продиктувани от страх, че финансовите ѝ задължения към синовете ѝ скоро ще приключат. „Искаш да съм по-добре, за да продължа да давам на баща ти 40 000 долара месечно? Или причината, поради която вие, момчета, сте решили да ме мразите, е, че след две години бихте могли да не получавате повече нищо?“, пита певицата.

Чрез Инстаграм Бритни Спиърс казва на Джейдън, че се нуждае от „безусловна любов и подкрепа“ от семейството си, без унизителни коментари за душевното ѝ състояние. „Тъжно ми е, че никой от вас не ме оцени като човек“, признава тя на децата си в клипа. „Бяхте свидетели какво е било моето семейство за мен. Чувствам, че обичате тайно да казвате, че нещо не е наред с мен“.

Носителката на „Грами“ припомня и един разговор, който е имала с Джейдън, преди той и брат му да решат да спрат да я посещават. „Седнах в кухнята, погледнах ви право в очите и казах: „Как така няма да ви виждам повече, момчета?“, а ти ми отговори: „Мамо, това ще се промени“. Ти и брат ти винаги ме оставяхте в онази къща два часа по-рано. Престън спеше. Ти свиреше на пианото през цялото време. Ако не бях ви затрупвала с подаръци и не ви бях приготвяла фантастична храна никога нямаше да бъдете достатъчно доволни“, коментира разочарованата майка. Поп иконата не пропуска да нападне за пореден път ѝ баща си: „Честно казано, той трябва да лежи в затвора до края на живота си“, избухва тя.

Джейми Спиърс не е имал контакт с внуците си, откакто през 2019-а получи 3-годишна ограничителна заповед заради домашно насилие след предполагаем инцидент с Престън. Въпреки това през март 2020-а в живо включване в Инстаграм Джейдън го определя като добър дядо и споделя страха си той да не умре.

Бритни Спиърс завършва посланието си, като отново подчертава, че бездействието на семейството да сложи край на настойничеството ѝ и изпращането ѝ за 4 месеца в психиатрична клиника през 2019 г. против волята ѝ са прекършили нейната вяра във висшата сила, съобщава fakti.bg