Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Доц. Медиха Хамза: Варна е прекрасен град с много университети, традиции и история

Кандидати за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС, сред които и представителят на СДС – доц. д-р инж. Медиха Хамза се срещнаха с жители на квартал Аспарухово. В публикация на страницата си във фейсбук, доц. Медиха Хамза сподели впечатленията си от разговорите с хората.

„Приемам за добър знак, че вчера се понамокрихме малко, ще ни върви по вода. Имахме честта да се срещнем с хората от моя квартал – Аспарухово.

Разговаряхме за кризите, за трудностите, пред които сме изправени през последната година, за красивото ни Аспарухово и спрените проекти.

Водачът на листата на 3 МИР-Варна Даниел Митов обясни защо е важна истинската дясна политика и отговори на съкварталците ни, как БСП, ПП и ДБ спряха 200 млн. лв. за Варна, и гласуваха само 16 млн. лв.

Кметът на район „Аспарухово“ Ивайло Маринов разказа за проектите, които са планирани в района.

Варна е прекрасен град с много университети, с традиции и история. С адeкватна централна, регионална и местна власт, Варна ще може да бъде рамо на своите завършили кадри, като предостави условия за тяхната реализация.

Срещата със съкварталците ми продължи с лични казуси на хората от района, на които Ивайло Маринов компетентно отговори. Благодаря на всички, които въпреки дъжда, дойдоха да се срещнем и поговорим за бъдещето на Варна. За мен беше чест.“, съобщава Днес+.