Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бий ме, обичам те! Жени Калканджиева и Тачо отново са заедно

Жени Калканджиева и мъжът й Стефан Манов-Тачо отново са заедно. Последно за тяхна поредна раздяла се разчу през пролетта на 2020 г. в контекста на бесните скандали, които имаха със съседи в кооперацията си в столичния квартал „Бояна”. После се заговори, че съпрузите не живеят под един покрив, но пък са в добри отношения и даже ходят заедно на спортни събития на сина си Георги, който вече е тийнейджър.

Вероятно с времето отношенията между шефката на модна агенция „Визаж” и мъжа й са се затоплили и е последвало ново събиране, защото към днешна дата двамата живеят в любов и хармония. Това стана ясно от интервюто на Жени Калканджиева преди дни за онлайн версията на легендарното предаване „Искрено и лично” на Миглена Ангелова.

„Търпение”, посочи носителката на титлата „Мис България” за 1995 г. като ключ за устойчивостта на връзката й с Тачо. Съпрузите, които вдигнаха чудна сватба с 500 гости на 30 август 2007 г., са се разделяли няколко пъти досега. Винаги обаче са се събирали няколко месеца по-късно и нито веднъж не се стигна до официален развод. Иначе неведнъж е ставало дума за такъв. Даже Жени призна, че е обсъждала темата с приятелки. „Добре и като се разведа, какво?”, възкликвала неостаряващата красавица пред дружките си. Сигурно ще срещне друг мъж и даже ще го обича, но пък неудобствата от нова любов не са за пренебрегване. „Тепърва на някой да му свиквам с навиците… Тъкмо вече свикнахме, наясно сме и правим компромиси, сега тепърва да се появи някой, с който да се съобразявам”, коментира Жени въпроса с чувство за хумор.

Шегата настрана, но тя много уважава Стефан за това, че е готов на всичко, дори с цената на живота си, да защити нея и сина им. „Какъвто и катаклизъм да стане – зомбита ли ще излизат, потоп ли ще има, аз съм сигурна, че Стефан ще дойде и ще спаси мен и детето. Той е истински мъжкар”, похвали го Жени, която през февруари празнува 48-мия си рожден ден. Миската изтъкна, че се чувства сигурна, знаейки, че мъжът й е готов на всичко за нея и сина им.

„Надявам се, до момента поне, да не му хрумне нещо ново, като някоя нова Линдарева”, възкликна Жени през смях, припомняйки за чутовния панаир във „ВИП Брадър” през 2014 г. Тогава сред участниците в риалитито бе и манекенката Зорница Линдарева, за която малко по-рано се разчу, че е била любовница на Тачо. Бомбастичната новина бе последвана от слуха, че Жени, като научила за изневярата, се зарекла да иска развод. Да, обаче, до такъв не се стигна. Тачо и Жени не само останаха заедно, което обявиха публично, а и влязоха във „ВИП Брадър”, където се изправиха пред манекенката. В Къщата Жени изненадващо прояви благосклонност към Линдарева, даже в един момент й съчувстваше за негативните реакции, които отнесла покрай прелюбодеянието. Калканджиева съчувствала даже на мъжа си, тъй като също изтърпял не малко негативи за това, че й изневерил.

Това бе може би едно от големите изпитания във връзката им. Другото е от 2020 г., когато Жени и Тачо се замесиха в серия от скандали със съседите си в столичния квартал „Бояна” и се стигна даже до полицейска намеса. Първо Стефан Манов бе задържан, след като се стигна до бой между него и един от съседите. Причината – забележка за силна музика, която се носила от дома на Евгения и Тачо. Дни по-късно жена му влезе в лют скандал със съседка. Спорът продължил няколко часа, като междувременно дошла патрулка. Евгения хвърляше яйца от балкона си по колите пред блока, стигнало се до викове и нецензурни думи. Заради тези си действия Калканджиева бе задържана. Съседи поискаха синът й да остане при тях, но миската не се съгласи и детето също се качи в патрулката. В пика на панаира тогава, от който имаше и видеа, Жени обяви, че с Тачо не живеят заедно. Били временно разделени. И да е имало нова разлъка, явно не е продължила дълго, защото днес двамата пак са заедно.

Не стига тези неприятности, а в разгара на пандемията Жени се изправила пред финансови проблеми. По време на ковид карантината нямало абсолютно никаква работа. Тогава никой не мислел за реклама, ревюта, снимки. „Доста трудно се справях, за да задържа служителите в офиса, тъй като нямаше откъде да се изкарат пари дори за заплати”, коментира шефката на модна агенция „Визаж”. Между първата и втората карантина нещата се влошили рязко, след като във „Визаж” започнала проверка за натрупани дългове. „Опитахме се да направим споразумение, съгласиха се, искаха една друга по-голяма сума, ходих няколко пъти да преговарям”, разказва Жени. Спасило ги това, че имали добри отношения със старите си клиенти, с които продължили да работят. „Всичко, което имах спестено, похарчих. Беше важно да задържа служителите. Да не бъдат пуснати на борсата… Трябваше ни доста време да се възстановим”, казва Жени Калканджиева.