Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Отмъщението на пластичния хирург се стовари върху Антония Петрова

Корекциите по лицето на някогашната Мис България Антония Петрова спокойно могат да бъдат окачествени като „отмъщението на пластичния хирург”. Не е ясно кой е докторът, при когото ходи блондинката, но той определено се е изгаврил с перничанката, писа „Уикенд”.

Лицето на настоящата юристка е покъртително. Устните й са огромни и на грудки, скулите й също са плашещи, а носът е като правен в час по труд и техника. Ноздрите й живеят всяка собствен живот и сочат на различна посока.

Някогашната моделка буквално се е обезобразила с интервенциите. Не е ясно дали е доволна от корекциите си, или мисли да съди хирурга си.

„Как мъжът й не я скастри и да спре да се загрозява?! Когато спечели конкурса „Мис България” през 2009 г. беше красавица в сравнение със сега. Много е страшна и не знам защо близките й не я посъветват да се огледа и да спре да се обезобразява” – коментират в социалните мрежи.

Антония е първата ни миска, която спечели конкурса, имайки силикон в бюста. След нея стана нормално титлата да печелят тунинговани красавици. Дълги години Тоца имаше само имплантите в гърдите си, но след раждането на първия си син Благовест, когото нарича Бест, започна с посещенията при пластичния си хирург, които стават все по-инттензивни.

Кой ли лекар дерматолог си е „оставил ръцете” върху лицето на пернишката мис? Той или откровено я е мразил, или е некадърен, че й е причинил това! „Мис България 2009” с право може да осъди хирурга си, защото ноздрите на носа й са различни и криви и това си пролича на една от последните й снимки, където се хвали, че е пред завод на „Ферари” в Италия.

„Устните й, особено горната, приличат на набръчкани стафиди, а и с леки „кратери” между гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, положението е страшно. Тя няма 40 години, а изглежда като леля на една Шакира, например, която е на 45. Ноздрите й имат форма на петоъгълна призма”, коментират из мрежата.