Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Диана Димитрова: Карамазов, не е загуба, че се отказваш от актьорската професия!

Диана Димитрова взе на мушката си Владо Карамазов, приятел на сочения за неин бияч Юлиян Вергов. Преди дни Карамазов заяви, че „нещата не са такива, каквито са представени от Димитрова.“ Това вбеси актрисата. Според нея Карамазов изобщо не е присъствал на грозните цени, когато са я ритали с обувка в лицето. Той си правил заключения, без изобщо да знае за какво става дума.

„Слушах интервюто на Владимир Александров. Не го познавам в личен план. Имаме разменени по три реплики извън сцените, които сме заснели. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкова весело, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в детайли. От интервюто останах с впечатлението, че ТОЗИ актьор, започна да пелтечи и да се задавя в думите си, след като се спомена моето име. А на въпроса на журналиста “ След 5 години? “, оставям сами да прецените, какво означава възклицанието “А“ и каква претенция за ерудираност носи.

(по моя край овчарите по подобен начин подвикваха овцете)
П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската професия, но мисля, че не е голяма загуба“, написа в социалните мрежи Диана Димитрова, цитирана от hotarena.net