Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: Трудностите пред нас са много, но продължаваме да работим

Коментар за състоянието на Варна направи кметът Иван Портних пред Националната академия на младежи – ГЕРБ, която се провежда в курорта „Св. св. Константин и Елена“. На събитието присъства и лидерът на партията Бойко Борисов.

„Вече втора година нито една европейска програма не е отворена. Средствата, които очаквахме от плана за развитие, ги няма. Това, което можем ясно да направим в съпоставка – по наше време се изграждаха инфраструктурни проекти, за което благодарим на г-н Борисов“, каза Иван Портних.

Той припомни, че в трите кабинета на Бойко Борисов са обновени училища, детски градини и площадки, спортни площадки, междублокови пространства в петте варненски района.

„Липсват средства, с които очаквахме да подкрепим нашите приоритети. Вече да бяхме разширили бул. „Цар Освободител“! Трудностите в момента пред нас са много, но Варна е град, който винаги е генерирал положителна младежка енергия. Гордеем се с нашите 6 университета“, завърши кметът Иван Портних.

Днес и утре членове на М ГЕРБ от цялата страна ще участват в дискусии, касаещи предизвикателствата пред енергетиката, дипломацията и отбраната на страната.

Зимен университет на ладежи ГЕРБ, който се провежда в к.к „Св.Св. Константин и Елена“, съобщава Варна новини.