Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.02.2023
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Любопитно

Бареков: Драги мисирки, не всичко за NEXO e приключило

Журналистът Николай Бареков коментира в социалните мрежи казуса NEXO:
Обяснявам за мисирките от Нова, БТВ и БНТ. Не, всичко за Nexo в САЩ не е приключило. Глобени са с 45 милиона $ с разширени санкции, защото са се признали за виновни пред регулаторите. Сега следва да платят глобата и да преустановят предлагането на криптобанкови услуги в САЩ. Това е първата стъпка с незабавен ефект.

А после ТРЯБВА да върнат парите на клиентите си, които надали биха искали да държат падащи криптоактиви на чуждо място и замразени практически без да са доходоносни. Това е втората стъпка с НЕЗАБАВЕН ефект, за да се изчистят пред САЩ. Сигурно Nexo пичовете имат няколко милиарда долара на склад или в разни активи по Дубай и София.

Защото, ако не върнат парите на американските си вложители, следват съд до дупка и пак ФБР, и пак прокурори, и пак регулатори, този път и арести. “Вълкът от Уолстрийт” го помните, нали, как свърши? Колежката им Ружа Игнатова обра китайците и индийците, за да върне част от парите на американците и арабите и пак се покри, защото ФБР си търси всичко до цент с лихвите.

Ще продължат ли по нейните стъпки Тренчев и останалите фараони? Сигурно е, че няма измъкване от тази схема по легален път. Драги мисирки, четете, мислете и питайте Тренчев и Nexo колко пари дължат на американски вложители и кога ще ги върнат, след като вече са изгонени от САЩ!
barometar.net