Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Обучават 30 мениджъри как се прави успешен бизнес

Над 30 собственици, мениджъри и експерти на управленски позиции на малки, средни и големи компании в България събра среща, посветена на новите възможности за развитие на бизнеса, организирана от ActionCoach България. Целта на събитието е да покажем, че въпреки трудностите, през които се изправя всеки един човек, тръгнал по пътя на кариерното израстване, успехите са напълно възможни, обясниха Антон Атанасов и Бойко Проданов, създатели на ActionCoach България.

Специален гост на срещата бе кметът Иван Портних, който поздрави участниците и представи накратко платформата „Варна-град на знанието“. „Прекрасно е, че има толкова много млади хора, които искат да се развиват професионално във Варна! Вярвам, че днес ще бъдете запознати с най-актуалните и успешни инструменти за бизнес растеж, които ще Ви помогнат да постигнете нови успехи“, заяви той. Гост на събитието бе и Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината.

По време на обучението бяха дискутирани темите „Как да превърнете бизнеса си в печелившо търговско предприятие“, „Начини и техники за влияние на печалбата“, „Как да се намалят цените в период на инфлация и да се увеличи удовлетвореността на клиентите“ и други.

barometar.net