Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Шамаросаното Коце се гордее, че синът му е побойник

Синът на лидера на „Възраждане“ е набил свой връстник, заради подписката за запазване на българския лев – пише Коцето в профила си във фейсбук.

Момчето е събирало подписи за референдума, иницииран от партията на баща си, от свои съученици. Момче от съседен клас отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи. Тогава Костадинов-младши го накарал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или „да изяде балтиите“.

„Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите, разказва гордият баща във фейсбук. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

По-късно и двамата били в приятелски компании и се засекли отново.

„Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото. След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра.“, разказва Костадинов и посочва, че след това вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици ще са се подписали.

„Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях, защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя.“, пише Коцето, който преди време бе шамаросан от Веселин Марешки.

barometar.net