Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Венелин Петков моли Маданска за прошка, тя не го иска

Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета Маданска за прошка. След като изкарал отминалите празници сам като куче, той осъзнал какво е изгубил и поискал още един шанс от спортната журналистка. Тя обаче го отрязала. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени. Връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, но заради децата се търпели. Този път обаче нямало връщане назад.

О известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка й помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.

Освен в личния живот, бившият шеф на Би Ти Ви новините има и проблеми в професионалната област. След като бе отстранен от директорския пост в медията, той започна работа като даскал в частно школо. Венелин преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език. Учениците му са деца от първи до пети клас. Дейността му била лека и приятна, но заплатата не успявала да покрива всички разходи, които имал до онзи момент. Наложило се рязко да свие бюджета си и това породило още конфликти с Николета.

Петков бе уволнен от Би Ти Ви в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише hotarena