Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Юлиян Вергов отвърна на нападките на Диана Димитрова

Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията на актрисата идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие.

Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес, написа актрисата Диана Димитрова във фейсбук.

„По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре “пазен“ от закона„, допълни Димитрова.

Тя припомни и за гостуването си в предаването на „120 минути“ по бТВ.

„Когато гостувах в “120 минути“ споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017 г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже“, допълни още тя.

„Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод.“

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна:

„Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна„, категоричен е актьорът, цитиран от 24chasa.bg