Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Война в президентската двойка заради “Пътя на копринката.“

Всяко нещо има своята граница на търпение.

Всяко търпение има своя предел.

След години наред алармиране, разкрития и разследвания от страна на АФЕРА, че държавата се води от некадърни, нефелни, зависими, корумпирани управленци, назначени от президента Румен Радев, след години анализи и вдигане топката на Радев да се вразуми и да се освободи от корумпираните си съветници – кадровици, които надминаха и Бойко Борисов по наглост и щавене, след като и служби, и най-близкия кръг около Радев вдигнаха ръце от него, дойде време АФЕРА брутално да открехне завесата за това кой всъщност управлява държавата.

Днес чашата преля с „апокалиптичните“ новини, произведени от Радевите управляващи – че държавата е пред фалит, че някакъв нам си къв от Канада ще строи тук … военни заводи, сещате се с военна продукция за какво, че курса на лева евро щял да се променя, и че и Валутния борд бил вече дал фира…

Цялото това упражнение на Румен Радев и кохорта цели всяване на паника и удивително напомня за упражнението преди години на Костов и компанията му – една сутрин някои да се събудят баснословно богати, а другите да духат на Радев зеления чорап.

Неистовата му патологична, психопатийна комплексираност на всяка цена да управлява е преминала допустимите граници.

А „Пътя на копринката“ през цялото това време рекетира, щави, кадрува безогледно и безобразно, пълни чувалите с кинти, от които вече има категорични индикации, че самият Радев е зависим.

АФЕРА никога не е публикувала материали, свързани със семейни и други интимни преплетки, но този път те са важни, защото ще ви разкрият не „лични драми“, а натюрел, психопрофил, характер, и начин и метод на управление на държавата.

Както вече АФЕРА неведнъж разкрива, държавата от няколко години се управлява еднолично от президента Румен Радев /на хартия/, но всъщност от аватарите му – двамата му съветници – единият по вътрешна политика – Николай Копринков, другият – по национална сигурност – Пламен Узунов.

„Чекмеджето“ на Бойко Борисов срещу което същият Румен Радев и кохортата му от „пътя на копринката“ уж щяха да водят борба, се трансформира в „пътя на копринката“, който път надминава вече и Борисов в алчността си. Апропо, да не забравяме, че точно управленците на Радев изпраха Бойко Борисов, изписаха му вежди, върнаха го в играта и му подариха връщането на бял кон.

От дълго време насам в президентската двойка – Румен Радев – Десислава Радева тече истинска война, укрита от камери и медии, пред които се демонстрира лицемерно „прекрасно съжителство“.

Войната е свързана с „Пътя на копринката“ – респективно с Николай Копринков и Пламен Узунов.

Десислава Радева от четири години не разговаря нито с Николай Копринков, нито с Пламен Узунов, и е в непрекъснати скандали със съпруга си – президентът Румен Радев на тема „пътя на копринката“ и Копринков, и Узунов.

Обратно на легендираното и контролирано към медиите от самото начало, че Десислава Радева е онази, която води и управлява Радев, на практика и реално е точно обратното – Копринков и сие държат в зависимост и за топките Румен Радев, години наред той не смее да ги освободи, въпреки конкретните факти и разследвания, които са предоставени лично на Радев.

Стига се дотам, че Копринков и Узунов заявяват на Радев, че там, където се налага той да бъде придружаван от съпругата си, те нямало да присъстват, а Десислава Радева, когато Копринков е повикан във вила „Калина“ при Радев, не само не го поздравява, но и демонстрира убийствено ледено поведение – че все едно изобщо такъв човек няма пред нея, и че такъв човек не съществува.

Радева прави нееднократни опити да отвори широко затворените очи на президента, който управлява и цяла България от няколко години, но Радев е неузнаваем.

„Не мога да го позная!“ – това е рефрена на всички много близки до Радев. От приятели, до бизнесмени, от полицаи, до лица, много близки до семейния му кръг.

На всеки, който отвори дума за Копринков и „пътя на копринката“ Радев дава се разбере мълчаливо, че такава тема … няма!!!

Негов министър, изключително доверен нему през многото години назад, дори чува унизителното от иначе приятеля си Радев: „Ако още веднъж чуя нещо за Копринков, излизаш от Схемата!“. И то защото приятелят – министър на Радев е влязъл в конфликт с Копринков и е възроптал срещу разпищолването му.

Всички доклади на службите за „пътя на копринката“ са неглижирани пак от Радев. Всички журналистически разследвания, подплатени с факти, са четени от Радев, но той умишлено не реагира.

През цялото това време „пътя на копринката“ вилнее из цяла България и с времето толерирането на всичко това от Радев има само едно обяснение – че самият той е затънал с двата крака в … Схемата и с кинтите.

Напрежението между Румен Радев и Десислава Радева е пред гръмване, стига се до грандиозни скандали и главната причина Радева да замине „по пътя на Камино“ е именно, за да не „гръмне тенджерата под налягане“, което набира сила.

Копринков и компания успяват на няколко пъти да пласират поръчково платени публикации, с които да вкарат Десислава Радева в куп интриги, за да отклонят вниманието от себе си, и да настроят още повече Радев.

Радев отново не реагира и на практика избира тях вместо жена си.

Определени зависимости на Румен Радев, с които е прекрасно наясно Николай Копринков от години, допълнително взривяват отношенията.

Ако се чудехте защо изведнъж Радев се появи с дъщеря си във Виена на концерта на Филхармонията, а не с жена си, то е защото Десислава Радева отказва да пътува с него след пореден скандал. А онази снимка – на която се смееше цяла България, че Радев говори по телефона в антракта, е разговор на Радев проведен със съпругата му.

Всички политически врътки и схеми за внедряване на хора в така наречени „нови политически проекти“, както и в различните партии, както и връзките с определени бизнесмени, които да дават пари за това, стават пак чрез „пътя на копринката“.

За кръга на Копринков и Узунов има купища доказателства, които са докладвани на президента Румен Радев. Реакцията е нулева.

Но пък сметка се държи на Десислава Радева – с кого тя говори по телефона.

Когато нервите на Десислава Радева не издържат и тя тръгва да помага на пострадалите от наводнението в Карлово, след което се появи снимка с нея по медиите, въпросът отправен към нея от Радев е: „Къде отиваш? Съгласува ли го с някого?“.

Защото всичко трябва да се „съгласува“ с „пътя на копринката“. Тя иронично му отвръща: „Ти си ми съпруг. С теб го съгласувам“.

Разпищолената селяндурщина, превърнала се в олицетворение на „Пази, Боже, сляпо да прогледа!“, комплексарски вкопчила се в алчността на всяка цена да управлява и да пълни дисагите с облаги и пари, доведе България до тотална катастрофа.

Всеки, който се изпречи на „пътя на копринката“ е елиминиран. Кой с интриги, кой с уволнение, кой с репресия. За сметка на оставащите – „правилни“, които виждаме докъде докараха държавата.

Симбиозата с Бойко Борисовата кохорта е очевадна, а на заден план е пълна преплетка на знакови бизнесмени – „копринки“ хем, хем „бокови“.

От известно време „пътя на копринката“ е в устремен поход да овладее и службите на всички нива в държавата, за което Радев е подобаващо обработен. Пречки никакви не трябва да има за да продължи колкото може още невъзпрепятствено щавенето.

Съпругата мълчи, защото друг ход няма в тази вълча глутница, която стига дотам дори уж да се шегува към Радев: „Все едно не си се развеждал досега…“. А той в ответ и като реакция да … мълчи като … Вие преценете – като какво.

На финала правя категоричната уговорка!

Пиша ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТИНАТА, защото трябва да се знае, и защото ножа е опрял до кокала, и защото това не може повече да продължава така.

Знам какво ще последва.

Аверите на Копринков ще ме обявят ПАК за луда, защото когато говоря ИСТИНАТА единствения им аргумент е да кажат, че съм луда.

Радев ще вдигне грандиозен скандал на Десислава Радева, подведен от „пътя на копринката“, че от нея знам толкова много, но ПАК ще сбърка фатално, подведен ПАК от „пътя на копринката“. Не с Десислава Радева говоря, а както неведнъж ви е станало ясно – АФЕРА Е ТОЧНО ВИНАГИ ТАМ, КЪДЕТО ИЗОБЩО НЕ ПОДОЗИРАТЕ! Дали с „невидим дрон“ или по друг начин, не е ваша работа! И точно заради това винаги – рано или късно! – лъсва, че що рекла АФЕРА, все е вярно.

И сакън!, президент Радев, сакън!

Не смей да изричаш, че лъжа или манипулирам, защото държа в ръцете си ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА!

Единственото, което се иска от теб е незабавно, моментално, да разкараш „пътя на копринката“ си от пътя на българската държава и от пътя на българския народ, които излъга, че ще водиш по пътя на „връщане на държавността“! Веднага!

Единственото, което се иска от теб, е незабавно да извадиш от чекмеджетата си всичко, което ти е докладвано за твоите крадци и да предприемеш моментални мерки! Веднага!

Единственото, което се иска от теб е да бъдеш мъж, а не плашипутарник! Веднага!

Ако и сега не го направиш, значи ще се наложи утре да ти броим кинтите от чувалите на „пътя на копринката“.

И не се съмнявай, че това време ще дойде.

Веселина Томова

afera.bg