Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Приятелите на Тротинетката притеснени за здравето й

Емили Тротинетката е настанена в женското отделение на ареста в Пловдив, въпреки че физиологически е мъж – казаха пред „България Днес“ близките й Тихомир – Мелиса и Елизабет. Те се притесняват как приятелката им се чувства в ареста и горчиво съжаляват, че са участвали в клипа, на който заедно с други имащи се за интернет звезди – Чеченеца и Куката водят болно момче на каишка, като куче.

„Вчера един сайт публикува твърдения, че с Емили се отнасяли много лошо. Доколкото разбрахме, тя е в женското отделение на ареста. Притеснени сме много от написаното, че е станала жертва на издевателства. На нас самите ни е много тежко, много мъчно. Емили ни търси, има нужда от нашата закрила, но се държи, уверяват Тихомир и Елизабет.

Вчера бившият културист от „Фермата“ и 30-годишната софиянка, която е снимала клипа с гаврата на 20-годишния Денислав в пловдивския мол, пътуваха до Пловдив. Тихомир сподели, че отиват да приберат Емили, защото шефът на местното второ РПУ им казал, че я освобождават. Когато пристигнали обаче, се е наложило да дават писмени обяснения за случая.

Б.Р. Колкото и да са притеснени приятелите на Тротинетката няма да е зле да поговорят с нея и да й обяснят, че е крайно време да престане с простотиите?! От карането на тротинетка по магистралите, катастрофите, друсането с наркотици и унижавенето на болни деца – 100% е сигурно, че накрая тази тротинетка ще свърши зле.

barometar.net