Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.07.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Костадинов: “Възраждане” е заплаха за чуждите агенти и предателите

САЩ харчили милиони у нас за антируска и проамериканска пропаганда. Това заяви от трибуната на Народното събрание Костадин Костадинов от “Възраждане”. Лидерът на партията, която стана трета политическа сила в новия парламент, отново се обяви за защита на българския национален интерес и срещу чуждите агенти. Според него държавата ни е “колония”, защото изнася златото, хората и храната си навън, а вкарва в България “боклуци”.

Костадинов видя “медийна вакханалия” срещу хилядите избиратели на “Възраждане” през последните 10 дни. По думите му те са били наречени “фашисти”, “лумпен пролетариат”.

“А те искат само едно – да живеем достойно в свободна и независима държава. Това обаче за някои бе наречено заплаха. Да, “Възраждане” е заплаха, но за чуждите агенти и предателите, виновните за десетилетията деградиране на българската държава”, посочи Костадинов.

Сега тези платени от чужда държава чужди агенти наричат нас свободните българи с поредица от обидни прозвища и епитети. Те искат нас да ни няма – целият български народ”, допълни Костадинов.

По думите му Народното събрание тепърва ще придобива все по-изявен български облик.

„България трябва да се превърне във фактор в Европа, но не с козируване, а с отстояване на българския национален интерес с цената на всичко. Крайно време е да започнат да се съобразяват с нас – българите“, заяви още Костадинов, цитиран ОТ БГНЕС.