Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

И Божана Филипова се обезобрази с филъри

Бившата синоптичка на Нова тв Божана Филипова се носи на крилете на любовта с млад левент. Блондинката е много влюбена в новата си изгора и не го изпуска от ръка, видя репортер на „Уикенд”. През уикенда влюбената двойка се разходи из столичен мол с преплетени една в друга ръце. Новият любим на Божана е видимо по-млад от нея, с гъста черна брада и коса.

46-годишната пловдивчанка изглеждаше като влюбена тийнейджърка, която е преплела ръце с гаджето си. Възлюбеният на Филипова е поне с 10-15 години по-млад от нея. Източници на „Уикенд” твърдят, че младежът се казва Стефан и се занимава с бизнес.

Дълги години Филипова беше една от родните красавици, но в последно време е прибегнала към естетичните корекции, явно искайки да се запази млада. Уви, ефектът е обратен и блондинката се е обезобразила с филъри и ботокс, които й придават подпухнал вид. Отделно Божана е наляла около 20 кг над някогашната си фина осанка. Явно заради наедрялото си тяло блондинката беше избрала широка и дълга пола, която прикриваше тялото й. Някои от разпозналите я предположиха, че може да пие някакви хормони, ако иска да роди дете от любимия си, но вероятността е малка. По-скоро бившата на Косьо Филипов вече е с по-забавен метаболизъм и заради това й се лепи храната.

Въпреки наедрялото си тяло и огромната си уста, Божана изглеждаше наистина щастлива и усмивката не слизаше от лицето й. По време на връзката си с Косьо тя никога не е била така сияеща. Двамата с Филипов бяха една от емблематичните родни тв двойки, но се разведоха преди 15 години. Тогава, навръх Нова година, когато семейството поканили приятели за купон, подпийналият Косьо решил да си легне по-рано, а съпругата му продължила да забавлява гостите. Случайното събуждане на съпруга обаче се оказало фатално за брака им. Когато журналистът станал, заварил благоверната си с един от приятелите си. Последва скандален развод, придружен със сълзи, обвинения и обяснения.

Това обаче вече е минало. През годините Косьо все пак прости на бившата си изневярата и двамата са в много добри отношения, макар да не можаха да закрепят брака си. След него синоптичката беше спрягана с дузина видни столични ергени, в това число един от най-верните сподвижници на Цветан Василев във фалиралата КТБ и със собственик на популярна марка минерална вода. Сред любовните й завоевания се спряга и сенчестият бизнесмен Ивайло Борисов – Ториното, който нашумя покрай зверския побой, който четирима негови гардове спретнаха на семейство от София на Околовръстно шосе. Иво Ториното е добре известен в столичния ъндърграунд от години с шеметната си кариера, като преди да навърши 25, бе най-младият лейтенант в организацията на Златко Баретата.

След това пловдивчаната се любеше с 24-годишен футболист на столичния „Левски”, но връзката им изкара по-малко от година. Днес Божана Филипова има нов актуален любим и въобще не се вълнува от бившите си.