Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Гуцанов – ти защо се направи на умряла лисица през 2004 г.?

Борислав Гуцанов / с партизанско име „К55″/, който беше председател на Общински съвет-Варна през 2004 г., когато Варна загуби  участието си в дружеството „Търговски дом“, което стопанисва т.н. Дупка решил да се прави на закъснял „герой“. През 2004 г. община Варна  „пропусна“ да внесе дължимата вноска, за да  запази дела си в дружеството, остана без акции и загуби права върху скъпия имот. „Варненци помнят колко години огромният трап беше ограден с алуминиеви бараки, а наемите пълниха черните партийни каси на хората на Костов в града.“ – припомня адвокат Бранимир Балачев.

И днес, същият Гуцанов, който като председател на Общински съвет-Варна си е затворил очите пред „пропуска“ с дължимата вноска решил да коментира казуса с Дупката?! Вместо да се скрие вдън земи от срам, Гуцанов щял да подаде сигнал до Европейската прокуратура за дейността на варненския кмет Иван Портних?!

Гуцанов, който не спираше да иска услуги от Иван Портних и да се примъква до него на официални събития направил сметка, колко струвало кметуването му?!

Гуцанов на откриването на луксозния комплекс „К55“

Гуцанов да сметне колко ще е печалбата му от продажбата на апартаменти в луксозния жилищен комплекс „К55” /под стадион „Тича“/ на близката до сърцето му фирма „Комфорт“ – вместо да проявява наглост и безочие. Които  са неразделна част от политическото му битие белязано с обвинения за тежки икономически престъпления, арести и шамари!

barometar.net