Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.06.2023
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

В категория Светски новини

Те влязоха в „Ергенът“ и се влюбиха…помежду си

Най-накрая любовта възтържествува в „Ергенът“!

Победата на Купидон обаче не се дължи на Евгени, който продължава да целува наред участничките в риалити шоуто, а на две от претендентките, които не получиха роза от пианиста и напуснаха имението. Оказа се, че ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер и пълничката моделка Пам са открили любовта… помежду си.

„Влязохме в „Ергенът“, за да разбиваме стереотипи. Аз исках да покажа, че не всички красиви и суетни жени са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е задължително да си слаба, за да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта“, обяви първа варненката Мони, предаде „България Днес“.

Последва светкавична реакция на чувствата от Пам, която сама излезе от риалити формата заради трагедия с най-близката й приятелка.

„Прекрасното ми момиче, много си ми ценна, да знаеш! Това, че те срещнах и имах там, а вече и в реалния живот навън, всичките тези хубави моменти с теб си е любов!“, побърза да отвърне Пам, която оставя бележка на Зенгиннер с обяснение в най-горещи чувства.

Зенгиннер разкри по-рано, че изобщо не е впечатлена от главния герой Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал съвсем различен типаж от очакваното. Силиконката дори си тръгва разочарована от него.

„Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен тип мъж. Истината е, че ние сме много различни. Оказа се, че той харесва жени, които, как да кажа, са „лош“ пример. Не мисля, че дори можем да сме приятели. Освен това в него има нещо прекалено момчешко, очаквах по-зрял мъж като поведение“, разкрива танцьорката. Според нея пианистът дори се притеснил повече от необходимото по време на личната им среща. Изобщо не я поглеждал в очите и така и не успели да намерят теми за разговор.