Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Асен Блатечки заживя с приятелката си на семейни начала

Асен Блатечки не крие, че има нова жена до себе си и е щастлив в любовта след раздялата си с Диляна Попова. Запознати издават, че той дори живеел с изгората си под един покрив. Съжителството на семейни начала с дамата му се отразявало много добре. Актьорът вече не се чувствал самотен, защото имало кой да го топли в дългите нощи, пише Уикенд.

Блатечки трудно преживял, че връзката му с Диляна се е провалила, но след известно време осъзнал, че е било за добро. Манекенката е признавала, че и двамата са с трудни характери, затова не се разбирали добре. Често стигали до скандали, а от това страдал и синът им Борил. С днешна дата обаче поддържали нормални отношения заради детето и оставили неприятностите в миналото.

Актьорът има 8-годишен син от Попова, но дори момченцето не успя да ги задържи заедно. Голямата му дъщеря от бившата му жена Катерина пък вече е студентка в Лондон. Досега всички връзки на артиста се проваляха с гръм и трясък, но може пък настоящата да издържи на времето и житейските изпитания.

Асен наскоро навърши 52 години. Пред приятели споделил, че вече нямал сили и желание да сменя жените, а искал да свие семейно гнездо. Актуалната му партньорка била идеална за тази цел, защото му влизала в положението, разбирала професията му и не го ревнувала от колежките. Тя не е известна в публичното пространство, а и Блатечки не разкрива много за самоличността й.

Артистът вече е на средна възраст, но се старае да се поддържа във форма за по-младата си приятелка. Той тренира редовно, за да няма отпуснат корем и си слага ботокс в челото за изглаждане на бръчките. Като човек на изкуството, Блатечки е суетен и не му е все тая как изглежда.

След раздялата си с популярния актьор, Диляна Попова също има нов мъж – ресторантьора Лъчезар Захариев. Той години наред управляваше популярен плажен бар на къмпинг „Градина”. Именно там се запознал със синеоката красавица. Бизнесменът отдавна я харесвал – щом разбрал, че вече не е обвързана, веднага предприел действия към сближаване. Ухажването му се увенчало с успех и манекенката му пристанала.

„Да, заедно сме с Лъчезар от две години и съм щастлива. Само това мога да кажа, защото винаги съм избягвала да се издават подробности за личния си живот. Просто сега съм не само обичана, но и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да постигнем, именно това спокойствие. Може би причината е в характерите, не знам”, коментирала е Попова.

Манекенката е споделяла, че досега не е сключвала брак. Блатечки също не вярвал в брачната институция и съжителството на семейни начала с новата дама на сърцето му напълно го удовлетворявало.