Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Бившо гадже на Леонардо ди Каприо е новата любов на Гришо?

Григор Димитров приключи участието си на „Мастърс“ турнира в Мадрид след поражение от защитаващия титлата Карлос Алкарас. Световният номер две надигра най-добрия ни тенисист с 6:2, 7:5.

Не загубата на българина е най-коментираната тема от мача на централния корт. Всички погледи на феновете на Григор бяха привлечени към една дама в ложата му. Красавицата стискаше палци за Димитров заедно с щаба му.

Сексапилната мадама не е коя да е. Тя е румънската актриса и модел Мадалина Генеа. 35-годишната мацка е родена на 8 август 1987 г. в Слатина. Като дете учи пиано и балет, но на 15-годишна възраст решава да преследва кариера в модата. Малко след това се мести в Милано, където живее и до днес. Все по-често Мадалина се изявява на големия екран. Миналата година взе участие във филма Deep Fear, в който си партнира с Ед Уестуик. Преди това влезе в образа на самата София Лорен в „Домът на Гучи“.

Генеа е магнит за известните мъже. В плен на красотата й падат холивудските звезди Леонардо ди Каприо и Джерард Бътлър. Първи по нея лудна актьорът от „Титаник“. Връзката им не продължи дълго. Далеч повече време румънката прекара в прегръдките на Бътлър. Приема тежко края на отношенията им, защото е лудо влюбена в него. След това за кратко е с дизайнера Филип Плейн.

Румънката има дъщеря, Шарлот. Тя е от връзката й с известния румънски композитор Матей Стратан. Нещата между двамата бяха на приливи и отливи. Със сина на милионера Дан Стратан се разделяха и събираха на няколко пъти, докато сложиха окончателен край през 2019-а. Скоро след това Мадалина бе в прегръдките на милиардера Вито Шнабел. И там нещата не продължиха дълго. Имала е връзки и с няколко футболисти, сред които италианският плейбой Марко Бориело и националът Николо Дзаниоло.

По-наблюдателни фенове на Григор се сетиха, че Генеа бе и на турнира в Маями през март. Тогава красивата румънка бе в компанията на един от хората, представляващи интересите на Димитров – Крис Маккормък. Той е вицепрезидент на една от най-големите спортни агенции в света – GSE Worldwide. Бе с нея в ложата и в Мадрид. Генеа е качила и няколко снимки от плажа в Маями, направени по време на турнира там.

Слуховете, че между българина и красивата румънка може да има нещо, се засилват от факта, че двамата се следват взаимно в инстаграм. Освен това Мадалина хареса публикации на няколко верни фенове на Гришо, на които самият той е последовател, в последните дни.

Присъствието на Генеа около тенисиста ни засилва и слуховете, че всичко между него и Лолита Османова е приключило. Подобни подмятания вървят от няколко месеца. Нито един от двамата не коментира какво се случва с тях, но не са се появявали заедно от US Open през септември. Все пак рускинята бе забелязана да го наблюдава по време на турнира в Монте Карло. След отпадането му обаче Лолита продължи да ходи на мачовете на руските тенисисти. Изгледа дори победа на финала на Андрей Рубльов в компанията на приятелката му. Руснакът е близък авер и на Григор. Лолита продължава упорито да мълчи какво се е случило между нея и българина.