Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Тодор Балабанов: ПП и ДБ – вие сте аматьори и фейсбук герои

Председателят на Общински съвет-Варна, Тодор Балабанов коментира в типичния си саркастичен стил поведението на партиите ПП и ДБ:

Поредният див популизъм на ПП/ДБ:
Утре ще има заседание на Общински съвет- Варна. В дневния ред на заседанието са включени много важни за града ни теми, като бюджетните разчети, забраната за движение на автомобили в Морската градина, помощи за лечебни заведения, социални домове , награди Варна и пр. В рамките на 3 дни представители на ППДБ входираха 2 еднотипни предложения относно акции от капитала на Международен панаир Пловдив!

Като оставим настрана, че едното предложение дори не е подписано от вносителя и двете са юридически абсурд. Първото еднотипно предложение бе разгледано от Правната комисия и на заседанието никой от ППДБ не се яви, за да го мотивира и защити. Представителите на групата се скриха, въпреки гръмките изказвания пред медиите и в социалните мрежи. Това показа, че единствената цел е да се вдига шум пред медиите и обществото – нищо ново под слънцето! И по малко от 24 часа преди заседанието на Съвета е входирано същото предложение, без подпис на вносителя, отново с цел да се вдига шум…….изключително аматьорско и непрофесионално изпълнение!

Див популизъм! Уважаеми колеги от ППДб – за пореден път се опитвате да „яхвате“ определени теми по задание на началниците си от София, с цел политически дивиденти. Поне се опитайте да ги мотивирате юридически! Гръмките изказвания пред медиите и остроумните постове в социалните мрежи не допринасят по никакъв начин за утвърждаване на професионализма, който широко прокламирате че притежавате.

Затова основателно ви наричаме аматьори и фейсбук герои. Нека не забравяме, че за 1 година в управлението на Държавата ПП/ДБ не направи нищо за Панаира в Пловдив, а удобно се сети за темата сега…….Като се замисля вие за 1 година нищо не направихте, какво остава за Панаира……