Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.03.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Борисов: Поне футбол да бяхме играли с Ивайла Бакалова

След като вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не е виждал манекенката Ивайла Бакалова „от десетилетия“, днес в кулоарите на Народното събрание той обяви, че „не познава тази жена“, информира offnews.bg
Вчера на влизане в Софийската градска прокуратура Бакалова заяви, че знае достатъчно по казуса „Барселонагейт“ и че още много хора знаят, но че „може би ги е страх да говорят“. Рано тази сутрин тя заяви пред Нова тв, че нейни познати са я предупреждавали, че са чули Борисов да казва, че „ще ни приключи“.
По време на вчерашното си изказване в кулоарите на Народното събрание Борисов заяви, че не се притеснява за разследването по „Барселонагейт“ и че не е виждал Ивайла Бакалова „от десетилетия“. „Нито съм разговарял с нея, нито каквото и да било“, каза той.
Днес обаче той обяви, че не я познава и че „никъде, по никакъв начин, не се е срещал с тях“. По думите му, след като съдебната реформа е започнала да се случва, той всеки ден чува името си по сутрешните блокове. „Оставете ме бе. Нямате ли си друга фигура след две години управление?“, попита той.
Малко след това Борисов повтори, че не познава Ивайла Бакалова:
„Не познавам тази жена, какво да ви отговоря повече? Как може да знае човек нещо за мен, който по никакъв начин… поне футбол да сме играли навремето.“
Това не е първият път, в който Борисов категорично заявява, че не познава някого по време на бушуващ медиен скандал.
През 2012 г., докато Борисов е министър-председател, изтича запис на телефонен разговор на Борисов с шефа на агенция „Митници“, в който му нарежда да спре акция срещу покойния бизнезмен Михаил Михов, известен като Мишо Бирата. „Аз този Мишо Бирата не го познавам“, заяви тогава Бойко Борисов.
Когато февруари тази година бившият финансов министър на Борисов в първите му две правителства – Владислав Горанов, беше включен във втория пакет санкции по „Магнитски“, Борисов скоростно се разграничи от него.
„Искам да напомня на тези, които злорадстват, че още тогава Горанов беше освободен като министър и депутат и оттогава не участва в нито една листа на партията. Ние дотолкова можем като партия да се разграничим“, каза през февруари Бойко Борисов.