Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Натали Портман се опитва да спаси брака си

Натали Портман и съпругът ѝ Бенджамин Милпие правят всичко възможно, за да преминат тихомълком през брачните си проблеми и да излязат от тях заедно.
Любовта помежду им е основна тема в нова статия, публикувана във френското списание Voici, което твърди, че Милпие е имал извънбрачна връзка. Слуховете бяха потвърдени от източник и пред американските издания, като се казва, че случилото се е било мимолетно и вече е приключило.

По думите му, Портман и съпругът ѝ, които се срещат през 2010 година по време на снимките на „Черният лебед“, остават заедно въпреки грешката на режисьора.

„Той знае, че е направил огромна грешка и прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството им“, казва близък до двойката. Допълва, че актрисата изключително много цени личното си пространство и не смята да коментира темата по медиите или в социалните мрежи. Нейният най-голям приоритет в момента е да запази всичко това в тесен кръг.

Портман и Милпие имат и две деца – син Алеф, който ще навърши 12 години този месец, и 6-годишната дъщеря Амалия. Двамата се женят на 4 август 2012 година. Миналата година Портман отбеляза 10 години от брака си, споделяйки публикация в социалните мрежи с надписа: „10 години с Бенджамин Милпие, а нещата стават все по-добри…“.

dnes.bg