Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 14.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Облечена в гърди: Лупита Ньонго е „безсрамна“ на наградите „Toни“

Актрисата Лупита Ньонго се появи на червения килим на наградите „Тони“ 2023, облечена в свръхреалистичен сребърен нагръдник, излят от собственото ѝ голо тяло.

Носителката на „Оскар“ описа носенето на нестандартния дизайн, като „безсрамно извънтелесно преживяване“, добавяйки, че за нея е било „чест, смирение, сила и енергия“ да носи единственото по рода си творение на килима на наградите „Тони“.

„Миша Джапанвала е пакистански моден дизайнер, чиято работа се корени в отхвърлянето и деконструирането на външния срам, свързан с тялото на човека. В своя артистичен процес тя създава реалистичен и верен запис на човешкото тяло като акт на съпротива и празнуване и настояване да ни бъде позволено да съществуваме свободно в телата си“, каза 40-годишната Ньонго.

Но не всички бяха съгласни със стила, фокусиран върху гърдите й.

„Изобщо не е стилна визия, много отвратително“, коментира един критик; „Никой не би могъл да носи това на публично място… и кой ще си го купи?“, попита друг.

Няколко проницателни последователи изтъкнаха, че изкуството е предназначено да провокира, като един от тях приветства „остроумното послание“ на поръчковия нагръдник на дизайнера, съобщава vesti.bg