Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 16.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

35-годишна красавица спечели сърцето на Димитър Рачков

Софиянката Камелия Андонова омая сърцето на един от най-желаните ергени у нас – Димитър Рачков. Според близките им двамата вече са двойка.

Красивата Камелия и водещият на „Като две капки вода“ миналия уикенд са разменяли нежности, целувки и прегръдки в „Хасиенда бийч“ в черноморското селище Лозенец.

Камелия от няколко години прекарва летата там, а по професия е сладкар. Миналата година тя откри сладкарница в центъра на „Лозенец“, в която предлага собствени захарни изкушения. Иначе има собствен сладкарски цех в София.

Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването „Като две капки вода“, където хубавицата се е занимавала със стайлинга.

Андонова е познато лице на зрителите на Нова тв с участието си в „Сладкото състезание – Bake off“, което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е работила в банка.

През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка сутрин прави кросове на морето.

„Най-сетне Митко си намери жена като за него – и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен“, радват се приятелите на чаровния водещ.

Според тях комикът отдавна не е бил толкова усмихнат и позитивен. Шегувал се, че винаги си е мечтал жена му да може да готви поне колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега явно удари джакпота!

В „Хасиенда бийч“ Димитър Рачков често отсяда още от времето, когато бяха двойка с Мария Игнатова. То е едно от най-престижните по морето, като там се канят не само най-известните диджеи, но и културтрегери – актьори представят книгите си, правят се изложби и луди партита.

За водещия ваканцията вече започна и най-вероятно ще остане по българското Черноморие поне още седмица, съобщава vesti.bg