Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 17.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

След сигнал оправиха пейките в парк „Армейски“ в Долни чифлик

Пейките в парк „Армейски“ в гр. Долни чифлик се клатят и са опасни за децата и техните родители, съобщи във фейсбук Галин Янев.
Потърсен за коментар кметът на общината Красимира Анастасова каза: „Тази сутрин проверихме подадения сигнал. Отидохме с общински служители в парка и те тестваха всички пейки. Доста от тях наистина се оказаха нестабилни. Според нашите специалисти това се дължи на факта, че болтовете на повечето пейки са разхлабени умишлено. На някои от пейките болтовете липсват. Нашите служители веднага започнаха да затягат сглобките на пейките.
Искам да предупредя всички, че от 2 седмици паркът е под видеонаблюдение! Така че вандалите, които рушат общинската собственост там, лесно могат да бъдат идентифицирани посредством поставените камери и съответно санкционирани по Наредбата за опазване на обществения ред.
Благодаря за сигнала. Призовавам всички жители на общината, ако констатират някакви нередности, веднага да ни алармират на тел. 051422480, чрез контактната форма на сайта на общината – https://dolnichiflik.bg/, или на електронна поща obshtina@dolnichiflik.bg“

barometar.net