Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 01.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Двамата мишоци и Руският котарак – конспиратор

Министърът на отбраната Тодор Тагарев и съ -председателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов, смятат,че убийството на Алексей Петров е дело на „руската агентура“ и цели дестабилизация на България.

Тагарев казва: „Бих се съгласил. Русия използва всяка възможност, която ѝ се отдава, например взрива на язовир „Нова Каховка“. Не мога да кажа какво влияние има в този случай Русия, но със сигурност всеки един случай, който се появява, се използва от Русия против нашите интереси.“

Двамата мишоци не са ли разбрали още, че за Русия са бълхи, атоми, еуглени – и ако Русия реши да дестабилизира България ще го направи за 1 час, без да се налага убийството на който е да е.

Руската агентура убила Алексей Петров – още една глупост изречена от Атанас Атанасов. Няма го вечният му опонент Цвятко Цветков да го постави на място този конспиратор, който обича да прави буря в чаша вода.

Г-н Атанасов отдавна давате сериозна фира в изказванията си – не е ли време да напуснете политиката и да напишете книга за Световната конспирация – с главно действащо лице Владимир Путин?
Той, горкият сън не спи и се чуди как да дестабилизира България!

Иво Югов

barometar.net