Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Winbet сигурни в победата на Портних, Коцев губи катастрофално

Букмейкърската къща Winbet даде своите коефициенти за кметските избори. За Варна – залогът да стане Иван Портних кмет е 1.3, за Благомир Коцев и Коста Стоянов е 8. Преведено от букмейкърски език това означава, че победата на Иван Портних е сигурна и който има излишни пари може да ги даде за Коцев и Стоянов. Не е ясно откъде Winbet са толкова сигурни в победата на Портних, но няма букмейкърска къща в света, която да даде огромния коефициент 8, ако не е сигурна, че Коцев и Стоянов ще загубят. И няма букмейкър в света, който ще даде коефициент 1.3, ако не е сигурен, че Портних ще спечели.

Блажко ще загуби, защото пиарите му сътвориха такива идиотщини, от които варненци се отвратиха. Първо беше малоумния пърформанс риба върху потник, после бяха измишльотините в специално създадени жълто-кафяви сайтчета за Иван Портних. Варненци са прагматични хора, виждат направеното от Портних и екипа му и няма как да се повлияят от тъпотиите на Лорер/Коцев/Цанко и Ко.

Каквато й глупост да измислят до края на кампанията няма да хване дикиш. По-добре ще е да заложат свободните си пари /а те имат при отявлените кражби на ПП/ДБ/ на Иван Портних и да изкарат някой лев.

barometar.net