Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Благомир Коцев си фантазира подземни паркинги в центъра на Варна

Във социалната група „Пресечна точка“ е публикуван материал за мераците на Благомир Коцев да прави подземни паркинги в централната част на Варна:

„Благомир Коцев, кандидат-кметът на ПП/ДБ раздува, че ще построи четири подземни паркинга в централната част на Варна.

Според тънките му сметки от предвидените 1400 подземни паркоместа, 800 ще бъдат под булеварда между спирките „Акациите“ и „Делфинариума“ – срещу фамилния им комплекс „Хоризонт“.

Кметът Коцев ще прави паркингите с частни партньори и обещава да върне на общината вложените от нея пари за 7 г. Я върне, я не.. Важното е, че ще бъдат усвоени.

Идеята за подземен паркинг на площада пред катедралата е на „Планекс” още от времето на Кирил Йорданов. Проучванията показаха, че там има подземен древен град.

Мястото е така защитено, че там никой не може да копае, унищожава и прави каквото и да е, освен да консервира археологическите находки.

Вторият подземен паркинг на Благомир Коцев под Сточна гара за 400 автомобила ще слезе доста под нивото на морето. Изграждането му и хидроизолацията ще го направят диамантен.

80 млн. лв. ще трябват за подземните паркинги плюс допълните разходи за системи за охрана и функциониране на съоръженията.

Проектът е невъзможен, отговори изкуствен интелект, след като анализира зададените параметри от подземните фантасмагории на Благомир Коцев.

barometar.net