Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Арестуваха Тони Парфюма

Варненецът Тони Иванов, по прякор Парфюма, е арестуван в София, съобщи trud.bg

Той се издирваше с европейска заповед за арест и се укриваше в Испания. Тони Парфюма е заподозрян за участие в организирана престъпна група, ръководена от разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и неговия пълномощник в България Дилиян Георгиев.

Тони Парфюма участва активно в изграждането на структурите на Промяната във Варна под ръководството на Даниел Лорер и се смята за близък до Благомир Коцев.

За партиен офис и срещи се използва ресторант „Марше” в комплекс „Хоризонт”. Покрай създаването на структурите във Варна Парфюма се запознава с Асен Василев с когото станали много близки, пише Wow-media.

На 24 май 2022 г., в 13 ч областният управител Благомир Коцев дава обяд в „Марше” на Даниел Лорер, съпругата му Виолета и на … Тони Парфюма, който вече е с много силни позиции заради връзките си с Асен Василев, пише „Афера” . Според информация от медиите тогава е било взето решение Коцев да се готви за кметския стол във Варна.

По време на последната предизборна кампания за Народно събрание, кандидат-депутатите на Промяната във Варна се събрали в любимото си заведение – офис. Партито било организирано от Тони Парфюма. Като истински носители на „промяната“ тежкарите не се задоволили със стандартни неща като 18-годишно уиски, а преминали на пудрене на нослета с екстри от Колумбия и други неща, писа Narod.bg