Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: Циркът на Промяната и Благомир Коцев сме го гледали!

Влизаме с Общинския съвет на Варна с отговорни хора, доказани професионалисти в своите области – юристи, учители, културни дейци, лекари, икономисти. – написа във фейсбук кандидатът за кмет на Варна от ГЕРБ, Иван Портних и допълни:

„Тодор Балабанов – юрист, председател на Общинския съвет два мандата;
Жечка Георгиева – директор на Варненската Търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“, която тази година спечели приза „Училище за пример” на фондация „Заедно в час“. Носител на награда за предприемаческо училище в Европа;Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна, кавалер на „Ордена за изкуство и литература“ на Франция и носител на престижната награда на Италия „Златен орел“;
Стоян Петков – млад архитект с визия за модерно европейско градоустройство;
д-р Христо Кьосев – лекар в Спортния диспансер, опора на много спортисти във Варна;
Юлиян Станев – художествен директор и хореограф на Ансамбъл „Варна“, който изследва и популяризира българския фолклор;
Биляна Раева – икономист, бивш евродепутат, доброволец към БЧК, инициатор на арт пространството Таляна и на новата културна сцена ReBonkers;
Д-р Лидия Маринова – лекар, педиатър, общински съветник. Член на Консултативния съвет за ранна интервенция на деца с увреждания към УНИЦЕФ. Носител на наградата „Златна ябълка“ на Националната мрежа на децата „Златна ябълка”.
С моя екип ще защитаваме интереса на гражданите на Варна в различните сфери на обществения живот.
Защото голяма част от останалите съветници са част от корпоративни кръгове, които ще се борят за личните си бизнес интереси.
Такъв е кръгът „Хоризонт“ на Благомир Коцев от Промяната. В него са наредени – роднина-съдружник-приватизатор от времето на Иван Костов.
Това са хора, купили за жълти стотинки държавни активи, създадени от нашите майки и бащи, забогатели за сметка на българите. А днес цинично се наричат „Промяната“ и искат да превземат града!
Този цирк сме го гледали. Стига толкова!
В неделя- заедно за Варна!
С номер 7

barometar.net